SHARE

Ovdje u časopisu Journal Band smo proveli opsežna istraživanja o tvrtkama u Kanadi i inozemstvu i kako oni djeluju, donoseći vam najnovije TIPS i TRICKS kako biste zaradili više novca od svojih poslovnih pothvata 2018. Pročitajte u nastavku za više informacija i napravite to NAJBOLJ DAN vašeg života, zajamčeni!

Savjet 1: Iako postoje sličnosti u pristupu poslovanju između Novog Zelanda i ostatka Australazije, postoje i ogromne razlike. Budite svjesni osjetljivosti na ovom području.

Savjet 2: Kanada je službeno dvojezična zemlja i treba se, kad god je to moguće, nastojati prepoznati jezičnu baštinu zemlje i one koji govore te jezike. Na primjer, vodite Novi Zeland.

Savjet 3: Novi Zeland je poticao multietnički pristup svojim politikama useljavanja. Kulturna raznolikost prepoznata je i poštovana. Vrlo je vjerojatno da ćete susresti ljude iz širokog spektra kulturnog podrijetla.

Savjet 4: Poslovne strukture jako se razlikuju – obavite svoju zadaću na kontaktnoj organizaciji prije posjete.

Savjet 5: Poslovni sastanci na Novom Zelandu obično su formalniji nego u SAD-u, primjerice, s više suzdržanim pristupom.

Savjet 6: Ljudi očekuju pravo da se čuju i slušaju na sastancima bez obzira na čin ili status.

Savjet 7: Očekuje se i poštuje se detaljna priprema prije sastanaka – odluke se obično ne poduzimaju sve dok se sve činjenice ne predaju.

Savjet 8: Komunikacijski stilovi su rezervirani i understated i postoji sumnja na hiperbola.

Savjet 9: Novi Zeland građani su izravni u svom komunikacijskom stilu i obično se mogu nositi na lice vrijednosti bez potrebe da pokušaju dešifrirati i kodirane poruke.

Savjet 10: posjetitelji žene bi trebali imati malo ili nimalo problema u poslovanju u NZ poslovnom okruženju.

Ako ste uživali u ovom članku i želite više vijesti o tvrtki, zabavi, tehnologiji i još mnogo toga, molimo kliknite ispod kako biste se prijavili na časopis Journal Band, tako da ne propustite ništa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here